Lezyne Micro GPS – Športové GPS hodinky a cyklo navigácia v jednom

Prinášame Vám dlhodobý test športových GPS hodiniek, ktoré slúžia ako športová navigácia s názvom Lezyne Micro GPS. Túto cyklo navigáciu nájdete na našom e-shope.

Súčasť balenia

Lezyne Micro GPS sú cyklistické hodinky, ktoré pozostávaju z gumeného odolného remienka a odolného celokovového tela. Súčasťou balenia tejto cyklo-športovej navigácie je micro USB kábel, gumený držiak na riaditka bicykla, pulzmeter, modrý a čierny gumený remienok.

Navigácia na bicykel Lezyne Micro GPS

Cyklistická navigácia Lezyne Micro GPS

Dlhodobý test

Mal som možnosť tieto hodinky, alebo športovú cyklo navigáciu vyskúšať v rôznych podmienkach. V zime som hodinky testoval na skialpoch v Rumunsku a vo Vysokých Tatrách na Slovensku. Od jari som začal tieto hodinky využívat ako cyklocomputer a cyklistickú navigáciu. V podstate už nenahrávam svoju trasu prostredníctvom mobilnej aplikácie, ale využívam na zaznamenávanie trasy GPS navigáciu Lezyne. Po nahratí Vašej jazdy si Vašu jazdu nahráte jednoducho do Vašej obľúbenej aplikácie, napríklad do aplikácie Strava.

CYKLOCOMPUTER LEZYNE MICRO GPS

Cyklocomputer Lezyne Micro GPS

Osobne sa mi Lezyne Micro GPS osvedčili najviac ako cyklistická GPS navigácia a cyklocomputer pri cestnej cyklistike. Vyskúšal som aj navádzanie šípkami. Funguje v celku v poriadku no myslím si, že na používanie tejto GPS navigácie na bicykel si budete musiet zvyknúť. Mobilná aplikácia Lezyne je trošku zastaralá ale je celkom spoľahlivá. V aplikácií pre cyklistické GPS navigácie Lezyne si môžete naplánovať svoju trasu. Po spustení navádzania Vás začnú GPS hodinky navádzať pomocou šípok na dvojfarebnom displeji.

Lezyne Micro GPS - Cyklo navigácia

Lezyne Micro GPS – Cyklo navigácia

Ako som spomínal vyššie Lezyne Micro GPS sa osvedčila najmä ako cyklistická GPS navigácia alebo cyklocomputer s GPS. Cyklo navigáciu používam hlavne na svojom cestnom bicykli s použitím gumenného adaptéra.

Lezyne adaptér pre cyklo navigáciu

Cyklonavigácia Lezyne Micro GPS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lezyne GPS hodinky merajú kroky a vedia príjmať notifikácie z Vášho zariadenia. Ja osobne mám túto funkciu vypnutú lebo ma to zbytočne rozptyľovalo pri športových aktivitách.

Zhrnutie

Cyklistická GPS navigácia / GPS hodinky Lezyne Micro GPS je vhodné GPS zariadenie pre cyklistov a turistov, ktorý hľadajú kvalitné zariadenie za priateľnú cenu. Mobilná aplikácia by mohla prejsť modernizáciou, ale v podstate mi v nej nič nechýbalo.

Lezyne Micro GPS maju všetko čo momentálne ku každodennej cyklistike potrebujem.

K cyklistickým navigáciam Lezyne si môžete dokúpiť Lezyne senzor rýchlostí a kadencie. Viac informácií na tomto linku.

Lezyne senzor rýchlosti a kadencie

Lezyne senzor rýchlosti a kadencie

Hľadáte cyklistickú GPS navigáciu, ale nevyhovuje Vám Lezyne Micro GPS? Navštívte náš e-shop a vyberte si z cyklistických GPS navigácií značiek Sigma a Lezyne.

Pridaj komentár

Viac:
Fotochromaticke okuliare Alpina S-WAY VLM+ COAL MATT-BLACK

Fotochromatické okuliare Alpina S-WAY VLM+ sú skvele športové okuliare, ktoré určite uspokoja aj náročných používateľov. Čo su to fotochromatické okuliare...